perjantai 18. maaliskuuta 2011

"eat to live", not "live to eat"


Eilen en päässyt päivittelemään, koska oli J'n synttärit. :)
Ihan kivat synttärit, annoin lahjan ja oltiin yhdessä, joten se kai se parasta oli. Sunnuntaina olis sitten ihan kunnon synttärijuhlat (lue: mässäysjuhlat)

Huoh, mutta eilen en käynyt vaa'alla, mutta kun tänä aamuna kävin, niin oli tippunut kivasti, 56,1 kg! Vielä kun sais sen alle 56, niin saisin varata kampaamosta ajan hiusten värjäykseen. (on tää alkanuki näyttää jo kivalta reuhkalta, että tulis ihan tarpeeseen tuo painon pudotus)
Seuraava välietappi mulla olis sitten 52 kiloa ja siihen pitäis sitten kans keksiä joku ihan kiva palkinto! :)
Pysyy ehkä motivaatio vähän paremmin yllä (ainakin minulla).


Kalorit on pysyny ainakin sallituissa rajoissa, eilistä en tarkkaan laskenut, mutta olisko tullut n.600 kalorin luokkaa. Viikonlopun yritän pysyä oikeesti 800 kalorin rajoissa, ettei ihan ahminnaksi taas menis. :F
Viikonloppu pitääkin sitten muuteki tehdä kouluhommia. Havahduin siihe, että koeviikko alkaa puolentoista viikon päästä, APUA.
Stressata vois vaikka taas pikkusen. 

Pikapostausta tällä kertaa, mutta tsemppiä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Toi palkinto juttu kuulostaa todella hyvältä. (:
    Laihdutuskin onnistuu varmasti paremmin kun muistaa aina välillä hemmotella itseään. ;)
    Ja kyllä noi kilot tippuu vielä alle 56.
    "Haleja ja tsemppiä" <3

    VastaaPoista
  2. Hei haluaisitko tehdä sellaisen ns. ruokapäiväkirja postauksen, siis sellaisen miten yleensä syöt päivässä =) ja liikunnat myös. Tsemppiä !!

    VastaaPoista
  3. sun blogi on aivan ihana! saan tätä lukiessa itekki tsemppausta ja jotenkin vaa tulee sellane ''nyt en enää repsahda'' fiilis. ja tsemppiä sullekkin! ::)

    VastaaPoista