torstai 17. helmikuuta 2011

Day 3 / sacrifice is giving up something good for something better

Heipä hei vaan kaikille! 
Olen jostain syystä iloinen, vaikka päivä onkin ollut aika perseestä.
Aamupaino ei ollut yllättäen noussut lasagnemokkapalasekoilusta, joten se oli pysynyt samana, eli 58,7 kg. Mä niin haluan saada ton laskemaan, oikeasti NOPEASTI.



En mennyt tänäänkään kouluun, mahakipu oli taas aivan järkyttävä. Päivällä kävin kuitenkin koululääkärin vastaanotolla. Se sanoi, ettei minulla 99 % varmuudella ole keliakiaa, mutta teki minulle kuitenkin lähetteen labraan verikokeisiin, joista selviää se, kilpirauhastoiminnot yms. Sain myös varmaan kymmentä erilaista rasvaa atooppiselle iholleni. Käski välttää vehnää ruokavaliossa, koska olen sille kuulemma joidenkin tuloksien mukaan jonkun verran allerginen. Vältän vehnää > karppauksen alku > kilot vois pudota? :)))
No, en tiiä.


Iltapäivällä oli taas vanhojentanssien harjoitukset. Sali oli varmaan lämpötilaltaan pakkasen puolella (en kyllä ihmettele vaikka oiski ollu, ulkona -38 C :), joten palelin siellä aivan hillittömästi mahakivuissani. Juonnot meni ihan ok, mutta tauolla söin kahvin kanssa yhden suklaapisarakeksin (okei, ei paljon, mutta alkoi silti vähän ahdistaa se rasvainen maku), hyi? Huomenna tanssit! Eläydyn oikeasti tanssimassa oleviin kavereihini, ja pakko myöntää, että mua vähän jännittää niiden puolesta miten menee (ja toki jos en vaikka takeltelis yhtään??)! Hyvin niillä menee, kaikki on kauniita, laihoja ja nättejä, ei niillä voi mennä huonosti. 


Illalla meillä oli pientä riitaa J'n kanssa syömisestä. Se ei halunnu syödä mun tekemää ruokaa, ja otin siitä hieman itseeni. Sitten se laukaisi takaisin, että enhän minäkään sitä syö. Okei, inhottavaa valittaa ettei se syö, mutta silti. Tein sitä varten sen ruuan ja se ei syöny. No, en jaksa miettiä sitä. -.- Muuten ilta meni ihan hyvin. Kokeilin mun huomista juontomekkoa ja J sanoi, että olen liian kaunis siihen. Kohotti hiukan itsetuntoa, mutta toisaalta ei, kun näin selästä pursuavat läskit. -.-


Tämän päivän kaloritavoite oli: 300 kcal
Tämän päivän syömiset:
annos Myllärin luomu pikapuuroa ~ 123 kcal
Valio sokeriton mansikkakeitto, total ehkä 2,5 lasia ~ 56 kcal
1 Friggsin riisikakku ~ 22 kcal
1 suklaapisarakeksi ~ 23 kcal
Pepsi Maxia, ehkä 3 lasia ~ 2 kcal
total: 226 kcal!
I'm so proud of myself.

Kulutettuna ei juuri yhtään, mutta silti, pysyin tosi hyvin tavoitteessa! Huomenna samalla lailla. 8)
Jos ei nyt paino tipu, niin haistakaavittu. :)

ps. näillä tytöillä on aivan uskomattoman ihanat vartalot.


1 kommentti:

  1. Hoh hoijaa, jollet rupee syömään et saa koskaan lapsia koska munasarjasi kuivuvat olemattomiin.
    Atoopiseen ihoon tarvitsisit ihon omia oljyjä >>---> syö edes kasvis ja kalaoljyjä nivelvioista tulet kärsimään reippaasti alle 37v liian kuivumisen tähden. Mahakipusi johtuvat liian pienestä ruokamäärästä kiertoa pitää nopeuttaa jolloin pehmeämpi suolisto ei aiheuta kipua tulet saamaan direntikkeliä jotka ovat tulehdus pesäkkeitä suolistossa. Syö vaikka paljon Banaaneja jotta massa lisääntyy.

    VastaaPoista