maanantai 6. kesäkuuta 2011

hello world

Päättärit oli ja meni, nyt muka kesäloma, WTF?
Ei oo yhtään semmonen fiilis. Sitä paitsi oon vissiin tulossa kipeäksi, kuinka mukavaa.
Mutta toisaalta, tällä kesälomalla aion saada painon alkamaan nelosella. Kova tavoite, mutta aion pyrkiä siihen.
Viikonloppu meni todella vituiksi syömisen suhteen, mutta uusi viikko, uudet haasteet. Tällä viikolla pysyn siinä täysin, PISTE.


Tänään on tarkoitus lähteä käymään serkun luona LEIPOMASSA. Pidän kyllä suuni kiinni niiin tiukasti kuin mahdollista. Minähän en rasvamuffinseihin koske.
Tälle aamulle ei vielä ole tullut syötyä mitään ja poljin crosstraineria 10 minuuttia ja tein 100 vatsaa, 100 selkää ja 50 reisiliikettä per jalka.
Ajattelin, että käyn illalla vielä lenkillä ja lihaskuntoa lisää.

Katselin kuukauden vanhoja kuvia itsestäni. Hyi että ihminen osaa löllyä ja lyllyä. :S Haluan nämä läskit pois mahdollisimman äkkiä!!
Mulla on pahimmat ongelmakohdat selvästi perse, reidet ja jenkkakahvat. Ne pitäis saada pois hetihetihetiheti. Jos joku tietää jotain hyviä vinkkejä niiden poistoon, niin otan erittäin mielelläni vastaan! 


Mietiskelin tässä, että kuinka surullista se oikeasti on, kun minullakin on vain sellainen suunnitelma tälle kesälle, että haluan pudottaa kiloja mahdollisimman paljon ja opiskella vähän ranskaa. Eikö tämän ikäisen nuoren pitäis olla juomassa rannoilla ja pitämässä hauskaa kavereiden kanssa? Pitäis varmaan, mutta niiin. En mä osaa selittää. En mä vaan osais. Mua nytkin ahdistaa ihan hulluna kun ei ole oikeastaan mitään pakollista tekemistä. No, jääpä ainakin aikaa liikkua.
Thinspo-postausta luvassa vielä tälle päivälle!
Oikein ihanaa ja tsemppaa päivää teille kaikille rakkaille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti