keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

questions part.1

Olen saanut muutamia kysymyksiä, kiitos niistä tositosi paljon! Kysykää vaan lisää jos huvittaa. Tässä vastaan muutamiin ensimmäisiin.


Mitkä on sun turvaruokia?
En ole ikinä kehitellyt näistä mitään listaa itselleni, mutta niin; perus kalorittomat juomat (coca-cola zero, pepsi max, fun light), riisikakut (meillä oli joskus joku paketti, että yhdessä oli vaan 21 kcal ja ne vie tosi hyvin multa nälkää), Valion sokerittomat mehukeitot. Myöskään en koe ahdistusta jos syön päärynöitä tai rasvatonta maustamatonta jogurttia.

Jos saisit valita yhen ruoan tai raaka aineen mistä ei lihois grammaakaa vaikka sitä söis kuinka paljon, minkä valittisit?
Tää on itseasiassa aika vaikea. :D Varmaan leipä. Sitä voisin vedellä menemään aivan hirveitä määriä, melkeinpä mitä leipää tahansa.


Mikä thinspaa sua eniten?
Kuvat varmaan eniten, mutta myös erittäin paljon semmoset tsemppilauseet, joidenkin kappaleiden sanoitukset ja tietysti se, kun näkee mittanauhasta ja vaa'asta että numerot pienenee. :)


Millon päätit rueta laihduttamaan ja miks perustit tän blogin?
Ensimmäisen kerran päätin alkaa toden teolla laihduttamaan kasilla. Nyt olin mietiskellyt ja ahdistunut itseni kanssa jo syksystä lähtien, mutta aloitin "kunnollisen laihdutuksen" tammikuun lopussa/helmikuun alussa. Perustin tämän blogin omaksi tsempparikseni, ajattelin, että pysyn paremmin suunnitelmissa sun muissa kun jaan ne joidenkin muiden kanssa. 


Entä millaset sun tulevaisuuden suunnitelmat on?
Jos sen tietäisin, olisin todella onnellinen! :D No, tarkoitus olisi näin aluksi päästä ylioppilaaksi. Oikeastaan kaikki on sen jälkeen ihan vielä auki. Jonakin päivänä haluan asianajajaksi, lääkäriksi, ambulanssikuskiksi, psykologiksi (hah, se olisikin aika hyvä kun oon ite tämmönen seko), lentoemännäksi, toimittajaksi....


Millanen sun unelma kroppa on?
Kiinteä. Se on tärkeintä. Ettei missään löllyis mitään ylimääräisiä. Mutta sitten sellainen unelmakroppa, josta voin vaan unelmoida, on sellainen laiha, pieni, siro. Reisien välissä ei mitään, solisluut näkyvillä ja vähän selkärankaakin ehkä. En tiedä, aika sairastahan tuo on, mutta en mä vois ikinä kuitenkaan saavuttaa tuota. Joten tyydyn saamaan mun kroppaa kiinteäksi. :)


3 asiaa mitä vihaat ja rakastat itessäs?
Vihaan: mun kehoa vyötäröstä alas päin (plus selkä), liiallista mustasukkaisuutta ja ärtyneisyyttä, ja sitä, ettei minulla ole lainkaan itsekuria.
Rakastan:...... mun pianonsoittotaitoa, kasvaneita hiuksia (JOINAKIN PÄIVINÄ EN TODELLAKAAN) ja .. .. .. en keksi kolmatta.


Miten oot saanu noin paljon lukijoita blogilles?
Sen kun tietäisin! Linkitin blogin Blogilistalle ja taisin liittää sen kerran johonkin Höyhenen blogikeskusteluun. Mutta en mitään suurempaa ole oikeastaan tehnyt, pyrin päivittämään niin usein kuin mahdollista ja kommentoin muiden blogeja.


Ps. Pariltakin kommentoijalta oli tullut J'hin liittyvää kysymystä, mutta se on niin pitkä tarina, että taidan tehdä siitä aivan oman postauksen.

2 kommenttia:

  1. Mitä tekisit, jos olisit yhden päivän ainoa ihminen maan päällä?

    VastaaPoista
  2. Jos olisi elämäsi viimeinen päivä, söisitkö kaikkea hyvää?

    VastaaPoista