tiistai 19. huhtikuuta 2011

tips and tricks

Ajattelin, että minä ja luultavammin muutkin laihduttajat tarvitaan vinkkejä meidän tielle täydellisyyteen.
Teen sivun tähän blogiin, johon alan keräämään omia ja teidän keksimiä vinkkejä, joilla saadaan vähennettyä ahmimista ja esim. helpotetaan paastoamista.
Teen myös sivun, johon keräilen vähäkalorisia ruokaohjeita, jotka varmasti myös helpottaa laihdutusta.
Miltäs kuulostaa?


Nyt siis kommentoimaan omia laihdutusvinkkejä ja lemppari laihdutusruokianne!
Laitan jokaisen vinkin ja reseptin perään kiitokset kommentoijalle, joten olisi kiva, jos anonyymit liittäis mukaan jonkun nimen. :)

8 kommenttia:

  1. Tottakai se perus, että juodaan paljon vettä. Paras olisi kuitenkin pysytellä kokonaan kaukana ruuasta. Pitää keksiä niin paljon tekemistä ettei ehdi syömään ja jättää mielellään rahatkin kotiin. Mukaan voi ottaa esim hedelmän tai jos on kauemmin niin jonku vähäkalorisen ruuan, esim kanasalaatin.

    VastaaPoista
  2. Mulla on ainaki se että oon pättäny etten syö ikinä kuuden jälkeen mitään, jos on nälkä nii juon sitte vaikka vihreetä teetä tai jotain ja yritän vain parhaani mukaan keksiä muuta tekemistä et saisin ajatukset pois ruuasta. Näin sorrun ahmimiseen paljo vähemmän ku ennen koska useimmiten syömään sortuu illalla ku on tylsää. Nukkumiseen ei tarvii energiaa, joten miks söis illalla?

    ps. sulla on tosi kiva ja inspiroiva blogi, kirjotat hienosti :D

    VastaaPoista
  3. paljon cokis zeroa/lightia... :D tulee maha nopeesti täyteen ja kaloreita munkilla 2 koko puolen litran pullossa:DD en tie onko nyt niin terveellistä mut auttaa..

    mv

    VastaaPoista
  4. Pakastewokkivihannekset! Vai mitä ne on... paljonkohan joissain olisi ollut, 33kcal/100g? Täyttää hyvin, todella hyviä ja nopea tehdä! Pannulla 6-10min (ilman öljyä, tietenkin!). :) Myös pienet pyöreät täysjyvänäkkärit ovat aika turvaruokaa, 40kcal/leipä ja 19% kuitua eli täyttää pienissäkin määrin!

    Yksi keino, jolla olen roskaruuan ahmimisen saanut loppumaan on yksinkertaisesti punaisen lihan syömisen lopettaminen. Kaikki alkoi "lihattomasta helmikuusta", mutta se on jatkunut tähän päivään asti ja ruokalistalta on häipyneet mm. kebab, pizza (okei, itsetehty kasvispizza vielä menee jos on pakko jotain pizzaa syödä), hampurilaiset, lihapiirakat... and the list goes on. Suosittelen yhden kuukauden ainakin kokeilemaan ja sitten vain jatkamaan!

    Ja nestepaastot ovat aina ihania, Fun Light, tee, kahvi, vesi, kokis light ym~♥ nimim. juuri nyt nestepaastolla ja olo on ihana!

    Listaa myös aina kaikki kalorit mitä suuhusi tunget, huomaat päivän mittaan että niitä on kertynyt ihan jumalaton määrä ja sitten ei haluakaan syödä enää vaikka olisi nälkä. Ja vaikka kaloreita ei paljoa olisi kertynytkään, ethän halua katkaista hyvää putkea bingellä?

    "I only feel beautiful when I'm hungry"♥

    VastaaPoista
  5. makaronia, tonnikalaa ja rasvatonta raejuustoa sekasin= pitää hyvin nälkää, on kevyttä, helppoa ja nopeaa! perfect ;)

    VastaaPoista
  6. Kuppikeitot, näyttää ruualta ja kaloreita 70-120 per annos, riippuu mausta. Täydellinen jos on ihan pakko syödä jotain oikean ruuan näköistä. Tuorekurkku tietenkin, mutta myös Felixin Maku kurkut ilman lisättyä sokeria (12 kcal/100 g). Ja LEIKKELEET! Broilerin ja kalkkunan, monessa vain 90 kcal/100 g ja paljon proteiinia ja voi vedellä sellasenaan.

    Hyvänä vinkkinä laihdutukseen on joka paikkaan kävely tai pyöräily. Lihaskuntoa kannattaa tehdä ja salilla ei kannata pelätä isoja painoja, ei ne lihakset miinuskaloreilla kasva (kokemuksen syvällä rintaäänellä)
    Muutenkin kannattaa muistaa lihaksena laihdutuksessa, eli panostaa siihen proteiinin saantiin (väh. 1 g per painokilo) ja tehdä sitä lihaskuntoa, muuten käy helposti niin että laihtuessa lähtee lihaskin ja jää löysän näköiseksi ja peruskulutus on olematon.

    VastaaPoista
  7. Cosmossa oli vinkkinä, että kannattaa pakastaa viinirypäleitä ja kun herkkuhimo iskee, niin napostella vähän niitä :)Tuota on pakko kokeilla! Ja maustamaton & rasvaton maitorahka on namia ja täyttävää ''paksuutensa'' takia! Kaloreita 40/100g, mutta ainakaan itsellä nälkä ei yllätä pariin tuntiin tuon syömisen jälkeen. :)

    - Peppi

    VastaaPoista
  8. Ite oon ainakin tehny fun lightista tai muusta ns. sokerittomasta juomasta mehujäitä. Riittää, että laittaa 3/4 kertakäyttömukista mehua ja tökkää jonkun kepin tai vaikka lusikan siihen pystyyn. Tai jos joku tykkää syödä jääkuutioita nälkäänsä, niin laittaa veden tilalle cola zeroa jäätymään ;) Tuleville kesähelteille viileät ja kalorittomat reseptit!

    VastaaPoista