maanantai 4. heinäkuuta 2011

be strong and you'll be better than anyone else

Eilen oli J'n veljen tyttökaverin rippijuhlat, joissa mekin oltiin mukana. Mua vitutti jo valmiiksi lähteä sinne, kun tajusin, ettei kukaan ole ilmoittanut mun ruoka-aineallergioita sinne joten siellä ei olis mitään syötävää, koska useimmiten tehdään kananmunakakkuja. Hoh. Sitten tajusin, että sehän on just parempi, etten voi syödä siellä mitään! Eipähän tule syöpöteltyä mitään voileipäkakkuja ja piiraita.

Kompensoinkin sen sitten aamulla aivan superisolla aamupalalla......
Jogurtti.
Pasteija.
Suklaapatukka.
NOT SO GREAT?
No, juhlissa en sitten paljoa syönytkään; vähän salaattia, yhden pienen karjalanpiirakan ja pienet palat kahta eri juustokakkua. Tosin, kun tuotakin määrää ajattelee (plussattuna aamupala), se on tosi paljon ja ahdistuskin alkaa nousta pintaan.
Illalla en edes mennyt lenkille, koska jalkani olivat kipeät ja rakoilla koroilla kävelystä.


Kun ottaa eilisen mässäilyt huomioon, on tämän aamuinen paino todellinen yllätys. Olenkohan ikinä LAIHTUNUT viikonlopun aikana? En varmaankaan, mutta nyt se on totta; puoli kiloa vähemmän kuin ennen viikonloppua!
Tänä aamuna vaaka näytti siis 56,2 kiloa. Happyhappyhappyy, vaikka iso luku kammottaakin kovasti.

Tänään siis alkaa Skinny Girl-dieettini, eli tavoitteena on 300 kalorin päivä. Huolettaa oikeastaan jo valmiiksi, sillä juuri tuollainen määrä kaloireita saa mut vaan niiiin helposti ahmimaan illalla jotakin. Mutta pitää vaan pysyä tiukkana; mähän todella haluan laihtua!
Tähän aikaan mennessä olen syönyt n.140 kaloria ja käynyt normaalilla lenkilläni. Tosin en juossut niin paljoa kuin normaalisti, koska lenkilläollessani alkoi hulluna pyörryttämään, joka johtui siitä, etten ollut edes juonut vettä ennen kuin lähdin. Huomenna olen viisaampi. Normaalit lihaskunnot tein kuitenkin.

Mun tavoite on, että saisin tämän dieetin avulla painoni 53 kiloon, eli pudotettavaa on 3,2 kiloa. Dieetti tulee kestämään elokuun 2. päivään ja sitten jäisi reilu viikko aikaa saada kilo pois, jolloin olisin koulun alkuun mennessä 52 kiloa. Se olisi niin unelma.
Mun täytyy tehdä rankasti töitä tämän eteen; vältellä ruokaa (etenkin herkkuja!!) ja liikkua paljon.
Mutta mä pystyn tähän, kun vaan jaksan uskoa!

Mä haluan saada aikaan ne shokeeraavat ennen-jälkeen-kuvat.

4 kommenttia:

  1. Juu noi suklaapatukat tosiaan aika huono juttu.. jos syön noin vähän, pitää syödä terveellisesti. Ite oon saman pituinen ku sä ja painan n. 51 kg. Tavoitteena saada reilu viikossa tuo yksi kilo pois... koska viikon päästä lomamatkalle :)

    Zemppiä sulle!

    VastaaPoista
  2. Täytyy yrittää pitää huoli että dieetin aikana suurin osa kaloreista tulisi runsasproteiinisista ruoista!

    VastaaPoista
  3. Olen random laihariblogien stalkkaaja, ja yleensä jätän kommentoimatta, mut tää vaan sai mut hymyilemään niin leveästi. Tai kun, tuollainen päättäväisyys on aina ihanaa luettavaa.

    Yks kilo viikon aikana kuulostaa jo haastavalta, samoin tuo dieetti, mutta tolla asenteella sä varmasti pystyt siihen! Keep goin' gurl. :) ♥

    VastaaPoista
  4. Ihanan päättäväinen asenne sulla! :) Onnee tolle dieetille, oisin itekkin halunnu kokeilla mut tälle kuulle ei oikeen pystyny sijoittaa tollasta :/
    Tositosi paljon tsemppii ja onnee viikonloppulaihtumisesta :D (ja kiitos kommentista, piristi)

    VastaaPoista