maanantai 2. huhtikuuta 2012

food is the devil


Olin heikko, erittäin säälittävän heikko läski, joka ei pystynyt vastustamaan mitään viikonloppuna.
Alkoholia, roskaruokaa, herkkuja, KALOREITA AIVAN USKOMATTOMAN PALJON.
Miten mä oikeasti pystyin tekemään tuon itselleni? En tajua. Mun piti "parantua" tästä järkyttävästä ylensyömisestä.

Rangaistus: vaa'alla käynti.
Paino taas alkaa olla huippulukemissa. Rangaistukseen kuuluu myös, että se kirjoitetaan tänne ylös, koska tämä on niin järkyttävän noloa. 59,5 kiloa. Hienoa, tosi hienoa. Ei tämä tästä voi enää pahentua. Siksi onkin hyvä aloittaa taas, vittu taas kerran alusta.
Mä vihaan itseäni.


Onneksi ihmiset oli kiinnostuneita taas pienestä haasteesta. Näitä on tehty tässä blogissa aiemminkin, jos ette oo lukeneet, niin katsokaapa esim. tämä. Ajattelin siis, että jos tämä haaste kestäisi ihan kesäkuun alkuun asti, mitäs mieltä olette? Itselleni laitan tavoitteeksi, että haluaisin painaa kesäloman alussa 53 kiloa, eli pudotettavaa olisi kahden kuukauden ajalle 6,5 kiloa. En tiedä onko se mahdollista (ei ainakaan näillä syömisillä), mutta aion kuitenkin yrittää. Voi olla, että otan avuksi jossain vaiheessa tiukat kalorirajat tai esim. Skinny Girl-dieetin.


Haastan nyt kaikki osallistujat tekemään seuraavat asiat tällä haasteajalla:
1) Ota nyt itsestäsi BEFORE-kuvat, jotka luultavasti motivoi sua tekemään sun kropalles jotakin. ;)
2) Punnitse ja mittaile itsesi ainakin strategisilta kohdilta (rinta-vyötärö-lantio).
3) Tee päivässä normaalien liikuntasuoritustesi lisäksi puoli tuntia lihaskuntoa.
4) Ota itsestäsi kesäkuun alussa AFTER-kuvat ja uudet mitat. Toivottavasti molemmat on mielestäsi paremmat kuin alussa. :)
+ Jos kirjoitat esim. blogia ja osallistut tähän haasteeseen, linkitä se tuohon alle, jotta voidaan seurailla toistemme etenemisiä. Myös ne kroppakuvat olis ihan jees nähdä!


Eli, jos haluat mukaan haasteeseen, kommentoi tähän postaukseen kilomäärä, jonka haluat pudottaa ja nimesi, jotka sitten tulevat tuohon sivupalkkiin! :)

Taidanpa aloittaa itse. Poppeli, 6,5 kg kesään mennessä. Ja tässä tämänhetkiset mitat:
rinnanympärys: 86 cm
vyötärönympärys: 71,5 cm
lantionympärys: 95,5 cm
jenkkakahvat: 84 cm
reidet: 55,5 cm
pohkeet:  35,5 cm
käsi: 26,5 cm
Ja tässä vaiheessa voitte peittää silmänne, kuva otettu vähän aikaa sitten, mutta en usko, että mikään on muuttunut:

Voiko kamalampaa olla? EI.

Tästä täytyy vaan nousta.
We'll be skinny bitches.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa kun oot taas alkanu postailee! Mullakin menny pari viime päivää (ja oikeestaa pari viime viikkookin) niin päin helvettiä ettei mitään rajaa!! Oikeasti, hävettää sanoakin, mutta varmasti tullu pahimpina päivinä 6000 kaloria! Pari päivää menee aina välillä hyvin, mutta sitte jostain käsittämättömästä syystä kaikki meneekin päin vittuja... jotenkin mä aina aattelen, että nyt kun oon kärsiny kaks päivää mun pitäs olla jo laiha ja ihana! Mutta kun tuloksia ei heti näykkään niin sarrun taas.. :D Mutta ihanaa kun olet takasin! Oot mun yks tärkein inspiraationlähde! Ja näin lopuks viel: sä et todellakaan ole lihava tai edes pyöree (luulen et tiedät sen itekki) mutta ens kerran jos tai kun susta tuntuu että ei tästä tuu paskaakaa niin mieti miten paljo huonommin asiat vois olla! Voisit olla esim 10 kg lihavampi ja miten vaikee sillo oiskaan pudottaa painoa! Jos jotenki onnistuisit pudottaa sen 10kg, ni olisit vasta siinä tilanteessa missä olet nyt, eli et tyytyväinen ittees. Eli nyt normaalipainoisena jokainen kilo minkä tiputat saa näyttää sut vaan paremmalta ja pienemmältä, eikä vaan normaalimmalta niinkun ois, jos oisit sen 10kg painavampi! ;) Tsemppii murunen <3

    VastaaPoista
  2. muistan kun ite oli samoissa mitoissa. en ymmärrä miten onnistuin mutta pudotin yli 10 kiloa. kilo per kuukausi. luulin tehneeni sen tyyliin kuukauden sisään mutta sitten selasin vanhoja keskustelupaltoja ja tajusin että herrajjestas, tässähän on melkein vuosi kulunut. o: en tiedä miks kerroin tän. tuli vaan niin vanha minä mieleen noista mitoista. MUTTA, kyllä se siitä : )

    VastaaPoista
  3. Carrie: 7-10kg
    Yritetään.. :)

    VastaaPoista
  4. 2o2o yrit..eiku aikoo pudottaa kuukaudessa vähintään 2kg!

    Siis jos vielä mahtuu mukaan?
    http://hoyhenenkevyt2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Judy räpiköiden yrittää kesäkuun alkuun mennessä pudottaa (2 kk aikaa hmm..) 5 kg :) Ihana motivaatio haaste kiitos! Minun blogini :
    http://thintomorrow.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Joo eli Potelé yrittää kans päästä kesäkuntoon, 4kg ois tavotteena saada pois! :)
    http://itsmeagainst-theworld.blogspot.com/

    VastaaPoista