sunnuntai 8. tammikuuta 2012

don't dream it, be it.

Eilen oli hyvä päivä.
Olin asettanut itselleni tavoitteeksi, etten söisi ns. mitään turhaa paskaa, esim. herkkuja. Onnistuinkin siinä helposti ihmeekseni. Kävin myös aamulla hiihtämässä läheisessä hiihtokeskuksessa 5 kilometriä. Kaloreita kului siinä huimat 682! En oikeasti ollut ennen tajunnut, että hiihto on noin kuluttavaa ja ottaa kroppaan niin pahasti. Tätähän vois alkaa ihan harrastamaan, jos ei nuo pakkaset ala vain kiusata.


Tänään taas ei ollut niin hyvä päivä.
Aloitimme aamun J:n kanssa muutamalla jaksolla Lostia (hyvää thinspoa muuten kun ne naiset hilluu koko ajan joissain shortseissa tai bikineissä!!) ja sen jälkeen en jaksanutkaan lähteä hiihtämään kuten aioin.
No, se tietää siis sitä, että illalla käyn lenkillä ja voisin alkaa mietiskellä uusia lihaskuntoliikkeitä!
Lisäksi iltapäivällä söin J:n minulle ostaman suklaapatukan nälkääni.
Typerää, tiedän.

Tänään kävin myös ensimmäistä kertaa vaa'alla pitkään pitkään aikaan.
Seisoin alusvaatteisillani kylmällä alustalla ja odotin punaisten pahansuopien silmien tuomiota.
59,2 kg.
Tuijotin hetkisen peilikuvaani ja vihasin itseäni todella paljon.
Mutta se muuttuu, lupaan sen.


Pian aion tehdä postauksen tämän kevään tavoitteistani ja suunnitelmistani.
Luvassa on paljon liikuntaa, muttei järjettömiä dieettejä (jos onnistun hillitsemään itseni ja pitämään itseni järjissäni)!
Eihän kukaan haluais aloittaa tätä juoksuohjelmaa kanssani huomenna? :) Vaikka tuo vaikuttaa alkuun aivan uskomattoman helpolta, niin lopulta tuloksena on, että pystyy juoksemaan 10 km! Jospa en alkaisi lintsaamaan tuosta, koska yleensä inhoan talvella juoksemista, mutta jospa tämä talvi olisi erilainen. Tämän näköisenä ei kyllä passais paljon luistaa mistään liikkunnoista...

Huomenna lisää!
Nyt menen leipomaan pullaa, enkä todellakaan aio syödä enempää kuin yhden.

Ps. Tuntuu olevan niin, että kaikki blogit, joita minä luin, ovat lopettaneet bloggauksensa samaan aikaan kuin minäkin ja tuntuu, että tarvitsisin luettavaa muidenkin laihdutusoperaatioista etc. Suositelkaa, jos tiedätte jonkun hyvän!

3 kommenttia:

  1. en tiiiä oonko hirveen itsekäs jos suosittelen omaa blogiani samasta aiheesta? Päivittelen joka päivä kuitenki.. (: Oisin kiitollinen jos jaksaisit lukee sitä ja kommentoida jne.

    VastaaPoista
  2. Hheei toihan on toi, siis juoksuohjelma! Itse meinasin alkaa noudattaa tota keväämmällä, kun tähän aikaan meillä päin kaikki pururadat on muutettu laduiksi ja siellä ei saisi kävellä tai juosta. Enkä kyllä viitsisi keskustassakaan alkaa hölkätä.
    Joo, ja käy tsekkaa mun blogi, se on vielä aika alkuvaiheessa, mut kyl se tästä. Aiheena siis kesäkuntoon 2012!

    VastaaPoista
  3. Luulen, että luet jo tätä blogia, muuta halusin suositella sitä, koska minä pidän siitä. Kirjoittaja ei kirjoita paljoakaan eikä postauksia kannata odottaa kovin usein, mutta hyvää kannattaa odottaa :)
    Osoite>> http://thinspiration-pictures.blogspot.com/

    VastaaPoista