tiistai 30. elokuuta 2011

hi guys!

Aaah, ihanaa, kerrankin jopa vapaa hetki, jolloin pääsen kirjoittamaan.
Erittäin hankalaa tämä kuitenkin on, on jo kulunut paljon aikaa siitä, kun olen viimeksi kirjoittanut. Huhhuh.

Kuten olen jo kertonutkin, mulla on näköjään aivan törkeän vähän aikaa nykyään tehdä mitään "kivaa". Lukion toinen luokka oikeasti vie viimeisetkin mehut. Meiltä vaaditaan niiin paljon enemmän viime vuoteen verrattuna, että järki on mennä.
"TEILLÄ ON KIRJOITUKSIA JO KEVÄÄLLÄ" "TÄMÄ PITÄISI JO TIETÄÄ" "TÄMÄ ON YLIOPPILASKYSYMYS: MITEN LÄHDET VASTAAMAAN TÄHÄN"
Apua apua apua apua, ihan kuin ei muutenkaan jo itteä panikoituttais aivan liikaa ne tulevat kirjoitukset.

Mulle on ollut jotenkin tosi hankala tasapainottaa tätä kouluelämää. Välillä ei ole aikaa tehdä ollenkaan läksyjä, ja välillä saatan vaan makoilla paikoillani pari tuntia tekemättä mitään. Pitäisi saada johonkin rutiiniin tämä touhu, niin ei ahdistaisi niin paljon. Mutta oon kyllä sitä mieltä, että vuorokaudessa on tunteja ihan hullun vähän... Pitäisi saada vuorokauteen mahtumaan koulunkäynti, läksyt, pianoläksyt, liikkuminen, nukkuminen ja sitten vielä normaali elämä. Noh, pitää yrittää vähän priorisoida; onko se nyt aivan välttämätöntä katsoa jakso Britannian huippumallia kun vois vaikka käydä lenkillä? Jaaa'a...

Mutta nyt asiaan. Kävin pari viikkoa sitten vaa'alla ja se näytti lukemaa 57,3 kg. Kylläkyllä, pääsinpäs pikkuisen lihomaan heinäkuun aikana. Ajattelinkin siis käydä toimeen, mutta hiukan rennommin ja terveellisemmin. Ainakin näin alkuun.
Ja itse asiassa, tämä on onnistunut ihan hyvin; olen aloittanut liikkumaan (en tosin yksinkertaisesti ehdi joka päivä, mutta melkein!) kunnolla, alkanut pitämään ruokapäiväkirjaa ja välttelemään herkkujen syöntiä, en tosin lopettanut sitäkään kokonaan. Näin, noin kahdessa viikossa paino on pudonnut 1,1 kiloa, eli se on jo 56,2 kiloa! Happyhappy! Ja tuo pudotus on siis todellakin ollut helppo, ei ole tarvinnut rehkiä tai näännyttää itseäni.



Tästäpä sitten jatkankin, liikuntaa lisäämällä ja syömisiäni tarkkailemalla! Ja LÖYDÄN JOSTAIN aikaa kirjoittaa tänne ahkerammin. Lupaan sen.

Ps. Olen löytänyt maailman ihanimman vanhojentanssipuvun. Sekin motivoi ihan pikkuisen vain laihtumaan ja kiinteytymään hieman..... ;)

11 kommenttia:

  1. Oijjoi onksulla kuvaa sun mekosta? :)

    VastaaPoista
  2. Voi, oon ihan samassa tilantees! eisaa mitenkää kaikkee tungettua yhteen päivään.
    Sulla on ollu onnee ku oot löytäny vanhojen tanssi puvun jo nyt :D Ja joo onko kuvaa :)

    VastaaPoista
  3. miks et postaaa:((( nyyyyh

    VastaaPoista
  4. missä oikeen oleet??? :---(

    VastaaPoista
  5. LUkion toinen luokka vie viimeisetkin mehut. SO TRUE

    VastaaPoista
  6. Heiii.. Oletko kunnossa, et oo postannu niiin pitkään aikaan??

    VastaaPoista
  7. ^ niimpä, oikeesti missä oot? :(

    VastaaPoista
  8. Lukion kolmas luokka ne mehut vasta vie... Luin sun blogia, ihanaa ihanaa ja tosi inspiroivaa! Aion nyt itse alottaa KUNNON laihduttamisen ja toimit tosi hyvänä thinspiraationa mulle ! Lisää postauksia! :)

    VastaaPoista
  9. nimenomaan, lukion kolmas luokka... huh.

    ps, yhdyn muiden kommentteihin: tule takaisin, missä oletkin!

    VastaaPoista